Een dag niet gerekend is een dag niet gewerkt

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING

Lucro accountancy B.V.

Lucro is een betrouwbare partner in financiële dienstverlening. Jouw financiële zaken worden professioneel en nauwkeurig behandeld. Je kunt rekenen op goede adviezen van onze medewerkers, die zich betrokken voelen bij jouw bedrijfsvoering. De diensten, die wij aanbieden zijn accountancy, belastingadvies, consultancy, administratie en salarisverwerking.

Gegevensbescherming

Lucro is een professionele dienstverlener en heeft op basis van een informatiebeveiligingsplan passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw en onze data tegen te gaan.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken je persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van onze diensten of omdat jij of je werkgever deze zelf aan ons verstrekt. De persoonsgegevens die wij onder andere verwerken zijn naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail, geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, burger servicenummer en andere persoonsgegevens, die je aan ons verstrekt. Dit alles uitsluitend in het kader van onze dienstverlening.

Verder leggen wij vast de activiteiten, die onze bezoekers uitvoeren op onze website vast ten behoeve van het verbeteren van onze website.

Welke doelen?

Lucro verwerkt je persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  1. Voor onze dienstverlening
  2. Voor onze financiële processen (factureren, betalen etc.)
  3. Voor onze marketingactiviteiten
  4. Voldoen aan wettelijke verplichtingen, die voor jou en ons gelden, denk hierbij aan de Belastingdienst, UWV, Kamer van Koophandel, AFM etc..

Bewaartermijn

Lucro zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Variabele klantgegevens worden 7 jaar bewaard. Vaste (stam) klantgegevens worden bewaard tot maximaal 7 jaar na het beëindigen van onze relatie.

Derden

Lucro verkoopt je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Jouw rechten

 

  1. Recht op inzage
    Je hebt het recht om altijd jouw gegevens op te vragen die bij Lucro vastgelegd en bewaard worden. Bekijk je gegevens via jouw account of stuur een mailtje naar info@lucro.nl .Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
  2. Recht op rectificatie
    Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van je account. Lukt het je niet via deze instellingen stuur een mailtje naar info@lucro.nl of bel ons 070-4157302.
  3. Recht op overdracht

Lucro erkent jouw recht op overdracht als je klant wil worden van een ander accountantskantoor.

  1. Recht op wissen van gegevens
    Wil je niet langer dat jouw gegevens digitaal bij Lucro vastgelegd zijn? Dan heb je het recht, als het niet onze dienstverlening in gevaar brengt, op het laten wissen van jouw gegevens.
  2. Recht op het indienen van een klacht
    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Lucro niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Ten slotte

Heb je een andere vraag of verzoek stuur een mailtje naar info@lucro.nl of bel ons 070-4157302. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom bij Lucro accountancy , Laan van Zuid Hoorn 67, Rijswijk.

 

 Nieuws

Profiteer nog van extra aftrek milieuvriendelijke auto

06-12-2019

Als u als ondernemer nog in 2019 een milieuvriendelijke auto aanschaft, heeft u met zekerheid nog recht op de milieu-investeringsaftrek (MIA). Betreft de aankoop een personenauto op waterstof, da ...

Extra aftrekpost door aankoop lijfrente

06-12-2019

Met name als u een hoger inkomen heeft, is het aantrekkelijk om door aankoop van een lijfrente een extra aftrekpost te creëren. Dit levert echter alleen een aftrek op als er sprake is van een pe ...

Ook nog scholingsaftrek in 2020 en 2021

05-12-2019

De fiscale scholingsaftrek gaat verdwijnen, maar niet vóór 2022. Dat betekent dat de aftrek in 2020 en 2021 nog overeind blijft. Dit blijkt uit een brief van minister Koolmees van SZW. ...

Hoog btw-tarief voor alcoholische dranken bij diner

04-12-2019

Eten buiten de deur is belast met het lage btw-tarief van 9%. Dit geldt echter niet voor alcoholische dranken, waarvoor het hoge btw-tarief van 21% geldt. Ook als deze dranken onderdeel van een l ...

Fiscale voordelen? Nog één maand de tijd

03-12-2019

De feestdagen komen eraan en 2019 is alweer bijna ten einde. Dit betekent dat u nog één maand de tijd heeft om de volgende fiscale voordelen te kunnen benutten: ...

Primeur! Vergoeding zzp’er in cao architecten

30-11-2019

Voor het eerst is in een cao een vergoeding opgenomen voor zzp’ers. In de cao voor architecten is de vergoeding bepaald op 150% van het salaris van een vergelijkbare architect in loondienst. ...