Een dag niet gerekend is een dag niet gewerkt

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING

Lucro accountancy B.V.

Lucro is een betrouwbare partner in financiële dienstverlening. Jouw financiële zaken worden professioneel en nauwkeurig behandeld. Je kunt rekenen op goede adviezen van onze medewerkers, die zich betrokken voelen bij jouw bedrijfsvoering. De diensten, die wij aanbieden zijn accountancy, belastingadvies, consultancy, administratie en salarisverwerking.

Gegevensbescherming

Lucro is een professionele dienstverlener en heeft op basis van een informatiebeveiligingsplan passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw en onze data tegen te gaan.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken je persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van onze diensten of omdat jij of je werkgever deze zelf aan ons verstrekt. De persoonsgegevens die wij onder andere verwerken zijn naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail, geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, burger servicenummer en andere persoonsgegevens, die je aan ons verstrekt. Dit alles uitsluitend in het kader van onze dienstverlening.

Verder leggen wij vast de activiteiten, die onze bezoekers uitvoeren op onze website vast ten behoeve van het verbeteren van onze website.

Welke doelen?

Lucro verwerkt je persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  1. Voor onze dienstverlening
  2. Voor onze financiële processen (factureren, betalen etc.)
  3. Voor onze marketingactiviteiten
  4. Voldoen aan wettelijke verplichtingen, die voor jou en ons gelden, denk hierbij aan de Belastingdienst, UWV, Kamer van Koophandel, AFM etc..

Bewaartermijn

Lucro zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Variabele klantgegevens worden 7 jaar bewaard. Vaste (stam) klantgegevens worden bewaard tot maximaal 7 jaar na het beëindigen van onze relatie.

Derden

Lucro verkoopt je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Jouw rechten

 

  1. Recht op inzage
    Je hebt het recht om altijd jouw gegevens op te vragen die bij Lucro vastgelegd en bewaard worden. Bekijk je gegevens via jouw account of stuur een mailtje naar info@lucro.nl .Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
  2. Recht op rectificatie
    Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van je account. Lukt het je niet via deze instellingen stuur een mailtje naar info@lucro.nl of bel ons 070-4157302.
  3. Recht op overdracht

Lucro erkent jouw recht op overdracht als je klant wil worden van een ander accountantskantoor.

  1. Recht op wissen van gegevens
    Wil je niet langer dat jouw gegevens digitaal bij Lucro vastgelegd zijn? Dan heb je het recht, als het niet onze dienstverlening in gevaar brengt, op het laten wissen van jouw gegevens.
  2. Recht op het indienen van een klacht
    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Lucro niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Ten slotte

Heb je een andere vraag of verzoek stuur een mailtje naar info@lucro.nl of bel ons 070-4157302. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom bij Lucro accountancy , Laan van Zuid Hoorn 67, Rijswijk.

 

 Nieuws

MKB-Nieuwsbrief Corona nr. 2/2020

23-03-2020

Extra steunmaatregelen bedrijven inzake coronavirus Het kabinet heeft op 17 maart 2020 extra steunmaatregelen bekendgemaakt v ...

Geen derdenverklaring bij uitstel belastingbetaling door corona

23-03-2020

Om mogelijke financiële problemen van ondernemers vanwege het coronavirus nog verder te beperken, zijn er extra mogelijkheden tot uitstel van belastingbetaling. De aanvullende verklaring van bij ...

Versoepeling transportregels bevoorrading supermarkten en apotheken

20-03-2020

Het kabinet versoepelt de regels voor vrachtwagenchauffeurs om de aanvoer van levensmiddelen in supermarkten en de aanvoer van medicinale en farmaceutische producten bij apotheken te verzekeren. ...

Versoepeling regels bij bevoorrading supermarkten

20-03-2020

Het kabinet versoepelt de regels voor vrachtwagenchauffeurs om de aanvoer van levensmiddelen in supermarkten te verzekeren. Enkele onderdelen van de rij- en rusttijdenregeling zijn hiervoor tijde ...

Tijdelijke versoepeling rij- en rusttijden voor bevoorrading apotheken

20-03-2020

Het kabinet heeft de regels voor sommige vrachtwagenchauffeurs versoepelt om de aanvoer van medicinale en farmaceutische producten, waaronder medische hulpmiddelen zeker te stellen. Enkele onderd ...

Wijzigingen premiedifferentiatie WW

20-03-2020

U krijgt tot 1 juli 2020 in plaats van 1 april 2020 de tijd om te voldoen aan de administratieve vereisten voor de lage WW-premie. Ook komt er geen herziening van de WW-premie voor werknemers die ...