Een dag niet gerekend is een dag niet gewerkt

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING

Lucro accountancy B.V.

Lucro is een betrouwbare partner in financiële dienstverlening. Jouw financiële zaken worden professioneel en nauwkeurig behandeld. Je kunt rekenen op goede adviezen van onze medewerkers, die zich betrokken voelen bij jouw bedrijfsvoering. De diensten, die wij aanbieden zijn accountancy, belastingadvies, consultancy, administratie en salarisverwerking.

Gegevensbescherming

Lucro is een professionele dienstverlener en heeft op basis van een informatiebeveiligingsplan passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw en onze data tegen te gaan.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken je persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van onze diensten of omdat jij of je werkgever deze zelf aan ons verstrekt. De persoonsgegevens die wij onder andere verwerken zijn naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail, geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, burger servicenummer en andere persoonsgegevens, die je aan ons verstrekt. Dit alles uitsluitend in het kader van onze dienstverlening.

Verder leggen wij vast de activiteiten, die onze bezoekers uitvoeren op onze website vast ten behoeve van het verbeteren van onze website.

Welke doelen?

Lucro verwerkt je persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  1. Voor onze dienstverlening
  2. Voor onze financiële processen (factureren, betalen etc.)
  3. Voor onze marketingactiviteiten
  4. Voldoen aan wettelijke verplichtingen, die voor jou en ons gelden, denk hierbij aan de Belastingdienst, UWV, Kamer van Koophandel, AFM etc..

Bewaartermijn

Lucro zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Variabele klantgegevens worden 7 jaar bewaard. Vaste (stam) klantgegevens worden bewaard tot maximaal 7 jaar na het beëindigen van onze relatie.

Derden

Lucro verkoopt je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Jouw rechten

 

  1. Recht op inzage
    Je hebt het recht om altijd jouw gegevens op te vragen die bij Lucro vastgelegd en bewaard worden. Bekijk je gegevens via jouw account of stuur een mailtje naar info@lucro.nl .Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
  2. Recht op rectificatie
    Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van je account. Lukt het je niet via deze instellingen stuur een mailtje naar info@lucro.nl of bel ons 070-4157302.
  3. Recht op overdracht

Lucro erkent jouw recht op overdracht als je klant wil worden van een ander accountantskantoor.

  1. Recht op wissen van gegevens
    Wil je niet langer dat jouw gegevens digitaal bij Lucro vastgelegd zijn? Dan heb je het recht, als het niet onze dienstverlening in gevaar brengt, op het laten wissen van jouw gegevens.
  2. Recht op het indienen van een klacht
    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Lucro niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Ten slotte

Heb je een andere vraag of verzoek stuur een mailtje naar info@lucro.nl of bel ons 070-4157302. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom bij Lucro accountancy , Laan van Zuid Hoorn 67, Rijswijk.

 

 Nieuws

Wijziging bijstand zelfstandigen

18-06-2019

De bijstandsregeling voor zelfstandige ondernemers (Bbz) wordt vanaf 1 januari 2020 gewijzigd. Doel van de wijzigingen is het vereenvoudigen van de regeling voor de bijstandsontvanger en de gemee ...

Extra geld voor start-ups en scale-ups

17-06-2019

Het kabinet gaat € 65 miljoen investeren in de verbetering van het vestigingsklimaat voor start-ups en scale-ups. Zij worden met name geholpen op het gebied van financiering en personeel. Doel ...

Hoge Raad: belasting op spaargeld niet reëel

17-06-2019

Een verondersteld rendement van 4% op vermogen voor de jaren 2013 en 2014 is niet reëel. Dit concludeert de Hoge Raad in een arrest van afgelopen vrijdag 14 juni. De uitspraak heeft in beginsel ...

Geef uw wereldinkomen op

14-06-2019

De Belastingdienst heeft de formulieren waarmee het wereldinkomen kan worden opgegeven verzonden. Uw wereldinkomen is uw gezamenlijke inkomen in Nederland en het buitenland bij elkaar opgeteld. U ...

Bijbaantje? Gunstige regeling scholier!

13-06-2019

De uitslagen van de eindexamens zijn binnen. Scholieren willen nu graag geld verdienen met een bijbaantje. Wist u dat u voor scholieren en studenten met een vakantiebaan de zogenaamde scholieren- ...

Aftrek scholingsuitgaven blijft in 2020

13-06-2019

De fiscale aftrek van scholingsuitgaven blijft ook volgend jaar nog bestaan. De regeling gaat naar verwachting pas per 2021 verdwijnen. De aftrek zal dan worden vervangen door een subsidie voor d ...