Een dag niet gerekend is een dag niet gewerkt

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING

Lucro accountancy B.V.

Lucro is een betrouwbare partner in financiële dienstverlening. Jouw financiële zaken worden professioneel en nauwkeurig behandeld. Je kunt rekenen op goede adviezen van onze medewerkers, die zich betrokken voelen bij jouw bedrijfsvoering. De diensten, die wij aanbieden zijn accountancy, belastingadvies, consultancy, administratie en salarisverwerking.

Gegevensbescherming

Lucro is een professionele dienstverlener en heeft op basis van een informatiebeveiligingsplan passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw en onze data tegen te gaan.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken je persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van onze diensten of omdat jij of je werkgever deze zelf aan ons verstrekt. De persoonsgegevens die wij onder andere verwerken zijn naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail, geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, burger servicenummer en andere persoonsgegevens, die je aan ons verstrekt. Dit alles uitsluitend in het kader van onze dienstverlening.

Verder leggen wij vast de activiteiten, die onze bezoekers uitvoeren op onze website vast ten behoeve van het verbeteren van onze website.

Welke doelen?

Lucro verwerkt je persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  1. Voor onze dienstverlening
  2. Voor onze financiële processen (factureren, betalen etc.)
  3. Voor onze marketingactiviteiten
  4. Voldoen aan wettelijke verplichtingen, die voor jou en ons gelden, denk hierbij aan de Belastingdienst, UWV, Kamer van Koophandel, AFM etc..

Bewaartermijn

Lucro zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Variabele klantgegevens worden 7 jaar bewaard. Vaste (stam) klantgegevens worden bewaard tot maximaal 7 jaar na het beëindigen van onze relatie.

Derden

Lucro verkoopt je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Jouw rechten

 

  1. Recht op inzage
    Je hebt het recht om altijd jouw gegevens op te vragen die bij Lucro vastgelegd en bewaard worden. Bekijk je gegevens via jouw account of stuur een mailtje naar info@lucro.nl .Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
  2. Recht op rectificatie
    Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van je account. Lukt het je niet via deze instellingen stuur een mailtje naar info@lucro.nl of bel ons 070-4157302.
  3. Recht op overdracht

Lucro erkent jouw recht op overdracht als je klant wil worden van een ander accountantskantoor.

  1. Recht op wissen van gegevens
    Wil je niet langer dat jouw gegevens digitaal bij Lucro vastgelegd zijn? Dan heb je het recht, als het niet onze dienstverlening in gevaar brengt, op het laten wissen van jouw gegevens.
  2. Recht op het indienen van een klacht
    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Lucro niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Ten slotte

Heb je een andere vraag of verzoek stuur een mailtje naar info@lucro.nl of bel ons 070-4157302. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom bij Lucro accountancy , Laan van Zuid Hoorn 67, Rijswijk.

 

 Nieuws

Advieswijzer Fiscale eenheid 2019

28-02-2019

Onderneemt u vanuit meerdere bv’s, dan kan het fiscaal aantrekkelijk zijn om de bv’s een fiscale eenheid te laten vormen. Zowel in de vennootschapsbelasting als in de omzetbelasting is een fi ...

Fiscale wijzigingen voor de dga 2019

25-02-2019

Een dga heeft, net als iedere andere werknemer, in 2019 te maken met lagere tarieven in de loon- en inkomstenbelasting. Maar wat verandert er voor de dga nog meer? ...

Voorlopige aanslag te hoog door dividenduitkering?

22-02-2019

Als het goed is, heeft u in januari uw voorlopige aanslag inkomstenbelasting weer ontvangen. Is daarbij rekening gehouden met dividend afkomstig uit aanmerkelijk belang, dan dient u uw aanslag te ...

Vanaf 2020 lage btw op digitale boeken?

21-02-2019

Het kabinet streeft ernaar om in 2020 voor digitale boeken, kranten en tijdschriften het lage btw-tarief van 9% te hanteren. Op dit moment is het tarief voor deze digitale producten nog 21%. Een ...

Btw-tip! Binnenkort op wintersport? Denk aan zakelijke facturen

20-02-2019

Gaat u dit jaar ook weer op wintersport? Vergeet dan niet alert te zijn op zakelijke facturen. U kunt de btw namelijk onder voorwaarden terugvragen. Tevens kunt u zakelijke kosten van de winst af ...

Vof vereist redelijke gelijkwaardigheid partners

20-02-2019

Een vof biedt een aantal interessante fiscale voordelen. Maar dan moet de vof wel fiscaal worden geaccepteerd en mag er geen sprake zijn van een schijnconstructie. ...