Een dag niet gerekend is een dag niet gewerkt

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING

Lucro accountancy B.V.

Lucro is een betrouwbare partner in financiële dienstverlening. Jouw financiële zaken worden professioneel en nauwkeurig behandeld. Je kunt rekenen op goede adviezen van onze medewerkers, die zich betrokken voelen bij jouw bedrijfsvoering. De diensten, die wij aanbieden zijn accountancy, belastingadvies, consultancy, administratie en salarisverwerking.

Gegevensbescherming

Lucro is een professionele dienstverlener en heeft op basis van een informatiebeveiligingsplan passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw en onze data tegen te gaan.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken je persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van onze diensten of omdat jij of je werkgever deze zelf aan ons verstrekt. De persoonsgegevens die wij onder andere verwerken zijn naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail, geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, burger servicenummer en andere persoonsgegevens, die je aan ons verstrekt. Dit alles uitsluitend in het kader van onze dienstverlening.

Verder leggen wij vast de activiteiten, die onze bezoekers uitvoeren op onze website vast ten behoeve van het verbeteren van onze website.

Welke doelen?

Lucro verwerkt je persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  1. Voor onze dienstverlening
  2. Voor onze financiële processen (factureren, betalen etc.)
  3. Voor onze marketingactiviteiten
  4. Voldoen aan wettelijke verplichtingen, die voor jou en ons gelden, denk hierbij aan de Belastingdienst, UWV, Kamer van Koophandel, AFM etc..

Bewaartermijn

Lucro zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Variabele klantgegevens worden 7 jaar bewaard. Vaste (stam) klantgegevens worden bewaard tot maximaal 7 jaar na het beëindigen van onze relatie.

Derden

Lucro verkoopt je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Jouw rechten

 

  1. Recht op inzage
    Je hebt het recht om altijd jouw gegevens op te vragen die bij Lucro vastgelegd en bewaard worden. Bekijk je gegevens via jouw account of stuur een mailtje naar info@lucro.nl .Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
  2. Recht op rectificatie
    Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van je account. Lukt het je niet via deze instellingen stuur een mailtje naar info@lucro.nl of bel ons 070-4157302.
  3. Recht op overdracht

Lucro erkent jouw recht op overdracht als je klant wil worden van een ander accountantskantoor.

  1. Recht op wissen van gegevens
    Wil je niet langer dat jouw gegevens digitaal bij Lucro vastgelegd zijn? Dan heb je het recht, als het niet onze dienstverlening in gevaar brengt, op het laten wissen van jouw gegevens.
  2. Recht op het indienen van een klacht
    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Lucro niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Ten slotte

Heb je een andere vraag of verzoek stuur een mailtje naar info@lucro.nl of bel ons 070-4157302. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom bij Lucro accountancy , Laan van Zuid Hoorn 67, Rijswijk.

 

 Nieuws

Spoedreparatiewet fiscale eenheid vanaf 2018

19-10-2018

De spoedreparatiewet inzake de fiscale eenheid gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari 2018 en niet zoals eerder was vermeld per 25 oktober 2017. Een deel van de middelen die vrijkomt doo ...

Zeer luxe woning toch ondernemingsvermogen

18-10-2018

Als een woning zowel zakelijk als privé gebruikt wordt, bent u in beginsel vrij de woning tot het privévermogen te rekenen of tot het ondernemingsvermogen. Maar geldt dat ook als het een zeer ...

Afschrijven bedrijfsgebouw, wat valt hieronder?

18-10-2018

Op bedrijfsgebouwen mag tegenwoordig nog maar beperkt worden afgeschreven. Daarom is van belang wat er allemaal tot een gebouw behoort. In recente rechtszaken ging het met name om agrarische bij ...

WKR: houd dit jaar geen vrije ruimte over!

17-10-2018

Iedere werkgever kan de werkkostenregeling toepassen op vergoedingen en verstrekkingen, zoals een kerstpakket, aan het personeel. U beschikt daartoe over een vrije ruimte van 1,2% van de loonsom ...

Optimaliseer uw investeringsaftrek

17-10-2018

Als u als ondernemer dit jaar niet meer dan € 314.673 investeert, heeft u in beginsel recht op de investeringsaftrek voor kleinschalige investeringen. Met name in de laatste maanden van het ja ...

Dividendtaks blijft, bedrag wel naar ondernemers

16-10-2018

De afschaffing van de dividendbelasting gaat definitief niet door. In plaats hiervan worden er tal van andere maatregelen getroffen om het vestigingsklimaat voor ondernemers te verbeteren. Denk ...